HTML

a hallgatag macska naplója

Ezt személyes blognak szánom ("csak én és a világ angolul beszélő része tudhatja" :-). Lusta vagyok kézzel írni a naplót, a tinta is elmosódik egy idő után. Olyasmiről írok, ami velem történik, vagy ami arról jut eszembe. Tekintve, hogy főállású, (harmincas) negyvenes irodai patkány vagyok, borítékolhatóan nem lesz 007-es szintű a feszültségfaktor: könyvek, filmek, munka, család, töprengés.

Friss topikok

Nyaralás negatívumai

2017.07.16. 04:00 csendes macska

   Vége a nyaralásnak, és persze marha gyorsan elröppent, mint minden évben. Mivel volt benne több jó és több rossz dolog is, elhatároztam, hogy most kétfelé szedem és leírom előbb a rosszakat – pesszimista ember lévén :-) –, utána külön bejegyzésben a jókat. Jobb így szétszedve szerintem, mint…

komment

Címkék: vélemény család kutya szabadság nyaralás rosszkedv hőség

Lejár a biztosítás!

2017.07.12. 07:00 csendes macska

  A tíz évvel ezelőtt tíz évre megkötött életbiztosításom heteken belül lejár! Nagyon vártam már erre :-) Egyrészt nem haltam meg.

komment

Címkék: vélemény pénz

Ügyfelek érdekes nézetei

2017.07.10. 11:00 csendes macska

   Kezembe került egy akta; lapozgatom, hát van benne egy levél az ügyféltől. Őneki négy gyereke van, küldjünk neki támogatást, mert rászorulnak. Majd: „Mert nem azokat kell támogatni, akik egyedül vannak, mert azoknak a bőre alatt is pénz van!”

komment

Címkék: vélemény pénz

süti beállítások módosítása