HTML

a hallgatag macska naplója

Ezt személyes blognak szánom ("csak én és a világ angolul beszélő része tudhatja" :-). Lusta vagyok kézzel írni a naplót, a tinta is elmosódik egy idő után. Olyasmiről írok, ami velem történik, vagy ami arról jut eszembe. Tekintve, hogy főállású, (harmincas) negyvenes irodai patkány vagyok, borítékolhatóan nem lesz 007-es szintű a feszültségfaktor: könyvek, filmek, munka, család, töprengés.

Friss topikok

Oltás, melodrámával

2020.11.14. 11:00 csendes macska

  Megkaptam az influenzaoltást. Előzőleg aggódtam, hogy hogy reagál majd a szervezetem, meg hátha tünetmentes covidos vagyok stb., de egyelőre – 2 nap után – egész jól vagyok. Maga az oltás folyamata azonban érdekesre sikerült. Este 17.15-kor kellett az utcán várnunk a bezárt rendelő előtt a…

komment

Címkék: egészség

Metrópótlás, már megint

2020.11.12. 21:00 csendes macska

  Engem üldöz ez a tetves M3 felújítás! Az északi szakaszt akkor csinálták, mikor az előző helyen laktam, azt ki tudtam kerülni felszíni HÉV- és villamosközlekedéssel. Most máshol lakom, most az M3-as középső szakaszán járok melózni, hát nem azt túrják fel most meg!

komment

Címkék: közlekedés

Influenzaoltás előtt

2020.11.11. 23:00 csendes macska

  Úgy néz ki, holnap kapok (közönséges) influenzaoltást. Kicsit aggódom… Tíz éve nem kaptam semmiféle oltást, akkor a H1N1 ellen beoltattam magam, mert az a hír járta, hogy tüdővérzést okozHAT, az ilyesmit pedig nem szeretem. Nem lett semmi bajom, sem az oltástól, sem a H1N1-től egyébként.

komment

Címkék: egészség

süti beállítások módosítása