HTML

a hallgatag macska naplója

Ezt személyes blognak szánom ("csak én és a világ angolul beszélő része tudhatja" :-). Lusta vagyok kézzel írni a naplót, a tinta is elmosódik egy idő után. Olyasmiről írok, ami velem történik, vagy ami arról jut eszembe. Tekintve, hogy főállású, (harmincas) negyvenes irodai patkány vagyok, borítékolhatóan nem lesz 007-es szintű a feszültségfaktor: könyvek, filmek, munka, család, töprengés.

Friss topikok

Hippi doki és egyebek

2024.01.20. 09:00 csendes macska

   Komolyan, feltűnően sok minden történt az utóbbi időkben. Máskor fél év alatt sem történik ennyi. Én a legutóbbi fordulat után elhatároztam, hogy „beteg leszek”, vagyis pár napot kihúzok táppénzen, amíg ki nem derül ez a végkielégítés/létszámleépítés/kirúgás dolog. A háziorvos nagyjából jó fej,…

komment

Címkék: család betegség munkahely nyugtató

Téli szünet, szilveszter

2024.01.18. 07:00 csendes macska

   A két ünnep közötti szünet is egész kellemesen telt. Nem indult jól, naná, de az ezen való mérgelődés kb. 23-án délutánra elmúlt, utána már leszartam, és a pihenésre koncentráltam. A karácsonyról már írtam, most a szünet többi részét. 26-án, hosszú idő óta először, futottam. Remek volt!

komment

Címkék: család gyerek színház szabadság kirándulás filmek könyvek

Patakvér

2024.01.16. 11:00 csendes macska

   Az előzmények után nem igazán volt hangulatom plazmaadásra menni, de ez a 10. (ezen a helyen), amiért több pénz jár, és ha munkanélküli leszek, igazán kell minden pénz. Amellett ha kirúgás/leépítés akármi lesz, még stresszesebb leszek és akkor már inkább ezek előtt nyomom le ezt a tizediket.

komment

Címkék: egészség vécé plazmaadás

süti beállítások módosítása