HTML

a hallgatag macska naplója

Ezt személyes blognak szánom ("csak én és a világ angolul beszélő része tudhatja" :-). Lusta vagyok kézzel írni a naplót, a tinta is elmosódik egy idő után. Olyasmiről írok, ami velem történik, vagy ami arról jut eszembe. Tekintve, hogy főállású, (harmincas) negyvenes irodai patkány vagyok, borítékolhatóan nem lesz 007-es szintű a feszültségfaktor: könyvek, filmek, munka, család, töprengés.

Friss topikok

Véleményem a fagyállóügyben

2013.11.09. 18:32 csendes macska

Nagyon egyszerű lesz: ugyanaz, mint a netes kommentelők 99 százalékáé:

  1. Megérdemelte.
  2. Perry Masont a gazdának.

Nem írom le az érveimet, egyrészt most fáradt vagyok hozzá, másrészt csak felcseszném az agyamat, harmadrészt, mert minden érvet, amivel a véleményemet alátámasztanám, már mások leírtak helyettem a neten. Akit mégis érdekel, olvassa el bármelyik vonatkozó cikk kommentlistáját, ott lesz köztük az én összes érvem.

Talán annyit külön megemlítenék – hátha idetéved valami illetékes – hogy szomorú, amikor saját kézbe kell venni az igazságszolgáltatást, mert a rendőrség konkrétan tojik a többször meglopott emberekre; amikor azért javulnak a bűnözési statisztikák, mert 1. az áldozat már feljelentést sem tesz, mert úgysem történik semmi, vagy 2. ha mégis elmegy a rendőrségre, maguk a rendőrök beszélik le a feljelentésről.

Amikor pedig valakinél végül elszakad a cérna, és megpusztul egy addig is teljesen feleslegesen létező drogos tolvaj, akkor hirtelen rögtön ott terem tizenöt rendőr hóttkomoly képpel…. na, neeeee!

 

 

komment

Címkék: vélemény bűnözés

süti beállítások módosítása